The Blue Pill

Je hebt gekozen voor de blauwe pil.

Deze keuze betekend dat je de wereld ziet zoals deze je voorgehouden wordt. De media, geeft dagelijks jou de informatie die zij met jou willen delen. Hierdoor worden wij, de samenleving, tegenwoordig bijna realtime op de hoogte van wat er zich afspeelt in het land of in de wereld via radio, tv en mobiel.


Je twijfelt geen moment aan alle informatie vanuit de media die je ontvangt en neemt alles voor waarheid aan. Je bent zonder dat je het zelf door hebt, jaren lang hierdoor beïnvloed. Hierdoor ben je vergeten bent om kritisch na te denken over de veranderingen die zich voordoen in de hedendaagse samenleving. Je denkt je eigen mening gevormd te hebben, maar loopt onbewust met de massa mee. Zonder dat je het de afgelopen jaren door gehad hebt ben je langzaam een kudde dier geworden. Hierdoor doe je onbewust alles wat je gevraagd of zelfs opgedragen wordt. Je accepteert dat je rechten veranderen en stelt geen vragen. Echt zelf nadenken doe je onbewust niet meer omdat dit voor je gedaan wordt. Of onder gevoelsdruk van de samenleving zoals bv groep immuniteit. Je denkt dat alle aanpassingen van regels en wetten ten goed komt voor de samenleving en voelt je er goed bij.

Als je jezelf hier in herkend, dan heb je de juiste pil gekozen en is deze website niks voor jou. Je kijkt liever weg want je vertrouwde leven is belangrijker. Hierdoor wil je niet weten welke smerige spelletjes er gespeeld worden over de rug van de samenleving. Je wilt niet wakker worden en blijft liever in de veilige droom, nu die nog zo mooi is. Maar zoals elke droom kan deze zo omslaan in een nachtmerrie en dan ben je te laat, dus…

Wakker Worden.

Heeft dit je aan het denken gezet. klik op de red pill and see how deep the rabbit hole goes.